Вiк Адалiн

Торкайся неба
Думками,
Що падають з горища

Тік-
Так

Так
Як

Неозорі моря,
Мов джунглі,
Простягають
Смарагдові пальці
До глибин,
До мідного піску

Так-
Тік

Час розчиняється в темряві,
Мов цукор у каві

Скільки тобі років?

Скільки тебе в роках?


Зум-
Брррр

Ксерокопія
Ксеркса
Твої Фермопіли
Війна краси з розумом

Вжух
Бум

Летить
Час,

Ти перетинаєш кордони

Завжди молода

Завжди закохана

Позачасова

Адалін.

* За мотивами художнього фільму "Вік Адалін"


Рецензии