Мене не парить

Мене не парить, що там у моді,
Які манери кому там «личать».
Вони - мов збірка тупих пародій,
Акторів сраних, що текст не вивчать.

Мене не парить, що ти флегматик.
Що замість фраз ти кидаєш погляд,
Але такий, мовби розум втратив,
Коли я просто, банально, поряд...

Мене не парять ніякі трабли,
Коли купаюсь у ендорфінах.
В моє життя ти приносиш барви
І з ніг змітаєш, немов стихія.

Таку пронизливу ейфорію,
Мені не дав навіть Пан Наркотик.
Мене не парить. Я серцю вірю,
Навіть тоді, коли мозок проти.


Рецензии