Знайомся, люба

Знайомся, люба, це твій діагноз:
Нервовий зрив, емоційна скрута.
Я переглянула твій анамнез,
І зверхній погляд, в якому смуток.

Знайомся, сонце: тривожний розлад,
Шизофренія, тяжке безсоння.
Немає понту складати розклад,
Коли ти ввечері ще спросоння.

Не ходиш в унік і не працюєш,
Панічки глушиш амфет@міном.
Ти не кохаєш, ти не ревнуєш,
І люди кажуть, що трохи дивна.

На тебе діє транквілізатор,
І хвора схема твоїх нейронів.
Тобі начхати, що буде завтра,
У голові лиш питання: «Хто я?»


Рецензии