Сон-84

Йдуть мамки - вперед каляски,
Йдуть неспішно, тихим кроком,
Йдуть, немов давно сучасність
Обігнали ненароком.

Їм спішити - нема смислу,
Бо не встигнуть все одно,
За галопом карєристок,
Що біжать усім на зло.

За кокетками з гламуру,
Що біжать - без каплі поту,
Їм здається, що всіх дурять,
А насправді - себе вкотре.

За мисливцями на вдачу
Й товстелезний гаманець,
Ті біжать на крихти здачі,
Поки ввірветься терпець.

За когортою професорш,
Що біжить, поправши гонор,
Мов після ковтка Еспресу,
Котра кров по колу гонить.

За пампушками з торгівлі,
Котрі впарюють по ходу
Різний мотлох непотрібний,
Ані їм, ані народу.

За любительками кайфу,
Що біжать - під наркотою,
До обманливого лайту,
Поки не стається збоїв.

За робочим нижчим класом,
Що керує всім процесом,
Й гонить ззаду всіх відставших,
Додаючи рухам стресу.

Йдуть мамки - вперед каляски,
Не далеко і не близько.
Їм давно вже стало ясно,
Що життя не має смислу.


Рецензии