Сон-83

В вуз на лекції дівчата
Ходять, та не знають, нащо,
Аби скіл свій прокачати,
А чи вияснить, хто краща.

Нова тачка, новий папік,
Все на видноті, на показ,
Карточка кредитна, налік,
Як міцних стосунків доказ.

Йдуть, неначе королеви,
На підборах під два метри,
Мізки їм вправлять даремно,
Бо панянки ніц не петрають.

Їм прийти, покрасуватись,
Показати нове шмаття,
Щоб подруг, як жаба, заздрість,
Задушила, як прокляття.

Таких пані - лектор просить
Виключить новий мобільний,
Щоб панянки білокосі -
Вчули сенс у час лекційний.

Пані лупають очима,
І не можуть вїхать в тему, -
Не сказав ніхто включити
Мізки, не сказав - й не треба.

Бо у практиці лекційній
Не стикався з таким лектор,
Щоби глючило настільки,
Щоб не розуміть предмета.

Щоб казать дорослим людям
Виключить мобільний - й зразу ж
Включить мізки не забути,
Бо не включать без підказок.

У наявності - відсталість,
Нече у пітекантропів.
Розум, що, як в всіх, не даність, -
Лишень функція без кнопки.

Із інстинктів - сексуальність,
Що горить в нутрі вогнем,
Й спалює навкруг реальність,
Змінюючи на Едем.

Таких вчити - марна справа,
Їм би з разу всім гуртом,
Наче бренди, продавати
Дисертацію й диплом.

Й панночкам буде спокійно,
І професор без напрягу...
Скаже - виключіть мобільний,
І поправте в мізках лаги.

 


Рецензии