Ось так знахiдка

Рукавичка загубилась та й лежить,
А повз неї хитра лисонька біжить:
"Ось так знахідка! Підходить на мій зріст,
Натягну її швиденько на пухнастий хвіст!"

Покрутила рукавичку на хвості:
"Щось їх шиють вузькуваті та прості!"
У сніг кинула: "Навіщо ти мені?"
На морозі та лежала ще чотири дні!
А вже потім розшукала її я
І зраділа: рукавичка та - моя!


Рецензии