Iде весна

Іде весна квітуча і щаслива,
Радіє сонцю, теплому дощу
І небу усміхається грайливо,
П'є насолоду залпом досхочу.

Весна весела, ніжна, безтурботна,
Чарує світ розкішністю вбрання,
І хоч межа життя невідворотна,
Та про сумне не думає вона.

Спів солов'їний їй дає натхнення,
Квітучі луки - захват і снагу,
І кожен день - як боже одкровення,
Нема хвилин на тугу та нудьгу.

Вже скоро й літо, час летить нестримно,
Злітає цвіт і стелиться до ніг.
Тепліють дні, що ж у душі так зимно?
Здається, небо сипле білий сніг.


Рецензии