Скоро лiто

Я вітаю вранці сонце,
Що сміється у віконце,
Вітерець смачний вдихаю,
В небесах блакить вітаю,

Все вітаю - луки, поле
І кажу "спасибі" долі
За малинові світанки
Та за вранішні серпанки.

Після дощику нарешті
Бджоли знову на черешні,
Квіти стали веселенькі,
Дню безхмарному раденькі.

І пташки співають дружно,
Гарно так і так потужно,
Всюди радісно й красиво,
Зробиш крок, зустрінеш диво.

І душа теплу радіє,
Від утіхи молодіє,
Шепчуть трави, наче діти:
"Літо скоро! Скоро літо!.."


Рецензии