***

Чим пахне жінка? Сказати тобі?
Пахне вона ароматом землі.

В цей аромат входить
свіжість дощів,
Запахи квітів і трав із полів.

Пахне любов'ю, пахне коханням,
Ніжністю, ласкою і чаруванням.

Сонячним ранком, морозцем щипучим,
Ягідним смаком в цілунку жагучім.

Тишею, хвилею, вітром могучим,
Ще ураганом руйнІвним, болючим.

Ще пахне домом, дитятком малим
І материнством своїм осяйним..


Рецензии