Караул!!! У Ради секс!

Караул!!! У Раді секс!
Факт — один-однісінький!
Скривдив Раду сивий "Рекс"—
Депутат сірісінький...

Ще кремезний, вид хохлатий,
В ребра біс штовхає,
Словом ріже заповзято—
Їх не добирає!

Та спіткнувся на повіях—
Закортіло дуже,
Дивний сон таке навіяв...
Відчув себе дужим!

Написав щось у смартфоні—
Там не забарились!
Все забув, що він на "троні",
Совість млість накрила...

Та "смотрящи" об*єктиви
Упіймали смуту,
Занесли в свої "активи"
Нардепа отруту!

...Стоїть він вже на трибуні—
Та що тут казати...
Підвели його красуні,
Треба "зав*язати"...

...Додав сорому країні
Нерукопожатий...
Завелись у Раді свині—
Геть таких із хати!


Рецензии