Дед. Бабка. Кухня...

Дідусь з бабусею на кухні сперечались,
То пошепки, то грізно на всю хату —
Їх "забаганки" в пазли не складались...
Аж тут нагрянув свекір злий,( їх тато )

" А що то є? Чи сварка, чи то бійка?
Кажіть бо вже...кого це я питаю???"
Усі замовкли...озирнулись...там Сергійко...
Невже все чув...тепер себе картають...

"Забудьмо, бабо, цю "війну" з котами,
Нехай живуть...всі ці десятка два...
Не будемо кошачими катами,
Он, бач, як граються...прости, ти ж "голова"..."

А баба в відповідь ледь глянула, сказала:
"Звари куліш, щоб їсти їм було,
Бо чортів "Віскас" я не купувала..."
...Ось так це "лихо" з хати й загуло!..


Рецензии