Vыду даj но мотузочка да на гузiчкы ш

Оj, моjі пысні v да казацькыjі j!
Ек vэ гэто да зазнаты jіх у j матыркы?
Прылытів Анёлк. Да j sыбэчэ jіj.
Шоб оно вона ны спала пырыд странствіем.

Э! Да sо вы мні мозгы пудрытэ!
Я j і так прыкрасно бачу, шо вы нудныjі.
Шо, пысэнь я ны спывала ны на хутіры?
Дак а во сынка спытаjтэ. Мы v, мо, з Буцыкыj!

І повэзлы тэклю скунсы да до дуvых псів.
Ох, мозгы вуv повправлялы! Чэрып круvыця.
От і впала дуvа Кізка да на ручыньку ль,
Шо ны надто v управляла пудпоручыком.

А тыпэркы тая Змеjка  дбае, мусытькы, вш,
Ек то взеты гробовэе у хапуvнікув.
Бо v куда вам vыдова sо так на музычку j.
От поріvуть вас на часці j ваты в дзюрочкы.

А то вдруг ты сэбэ сама да домучыла.
Так шо трэ j 0-2 позваты, sоб продулы всё.
От как надоть в7 спуваты да под дудочку б:
Мы вас трахным навыть спяsых! Vеба v Мусічка.

...эх, а vызнь кыпыть! бЕ фантанчыком.
Ібо во якы в Козы да тюльпанчыкы


Рецензии