Ochi de gheata

Ma priveai cu ochi in ceata,
Ma priveai cu ochii duri,
Si in inima de gheata,
Nu aveai nici crapaturi.

Dar ghetarii nu se-nvata,
Cind spre ecuator plutind,
E normal ca se dezgheata,
Curentul cald tot intilnind.

A ta inima de gheata,
Se topise cam la fel,
Mi-ai nascut curind o fata,
Dar pe urma,baetel...


Рецензии