Вся ночь без тебя

Вся ночь без тебя.
Я согреваюсь одеялом, оставившим запах,
Я усну среди нашего общего,
Средь сердец, бьющих в такт дождя,
Что прольется в моих снах,
Не оставит меня в грусти.
Я живу лишь в твоих руках:
Они внемлют моему сердечному хрусту.
------------------------------------

Вся ніч без тебе.
Я зігріваюся ковдрою, залишили запах,
Я засну серед нашого спільного,
Серед сердець, що б'ють в такт дощу,
Що проллється в моїх снах,
Не залишить мене в смутку.
Я живу лише в твоїх руках:
Вони слухають мою серцевого стуку.
13.04.2021


Рецензии