Scintei din ochii tai

O scintee dintr-un foc,
Face sa dansam un joc,
Hai mai frate,vin-o sora,
Sa mai invirtim o hora.

Iti sclipesc scintei din ochi,
Fierbe siingele pe loc,
Infierbinta inima,
Flacara,privirea ta.

Ce sa le spun la salvatori?
Ca ma arzi fulgerator,
Petru asta mii de flori,
Pentru tine mor de dor.


Рецензии