Ultimul dans intre noi doi

Asa a fost,un dans intre noi doi,
Timidul pas incetinea spre tine,
Ne-a luat ca val cumpliitor,
In a cea surzita melodie.

Orchestra toamnei, sunete in tact,
Acoarde simple,se bat sub soare norii,
In cerul liber unde zbor cucorii,
Ecoul e cu muntii in contact.

A fost atunci ca tobosarul ploaia,
Dar vintul suera usor,auzi?
Sub picioare ruginite frunze,
Metalic scirtiau incet un bluzz.

Sub privirea palida a lunii,
Ultima stea pe cer e incintata,
N-a disparut la rasarit de soare,
De o dragoste putin intimidata.

Ceata-n roua picura siroaie,
Urmele noastre ce au pasit pe iarba,
Cad peste ele frunzele uzoare,
In al toamnei,asternuturi galben.

Asa a fost un dans intre noi doi,
Timidul pas incetinea spre tine,
Auzi,cum muzica ca val cumpliitor,
Rasuna in surzita melodie.


Рецензии