Дуже гарний ти, угарний...

- Дуже гарний ти, угарний...
Слог такий высокопарний...

То - хорей, то ямб, то - дактiль...
Прям какой-то птеродактiль...

Показать тебя родне -
ой же ж лiхо буде мне...

Взяв би ти мене в дружини -
дiвки б скислi как с полинi...

Ох же ж ти, коханий мой,
забери мене домой!

Будуть діточки - як ти!
Добре, мiлiй, не бухтi!

#ЗапискиБелойЛисы #Lamour
12 мая 2020 г.


Рецензии