Novel

Mana mening do'stlarim,
juda oddiy Gif-a.
Daftarga jasorat bilan chizish,
keyin iPhone-da otib tashlang *

Tarmoqdan Gif-ni yuklab oling,
dasturni topish oson.
Tartibga solish, fotosuratlar / rasmlar,
Sizlarga yaxshi sayohat tilayman


      
       * uyali telefon.
      


Рецензии