Крыуда

З якими думкамі вы лекі мне вярталі?
Каб паказаць, што непатрэбныя былі,
Што гэтым дадзеным зусiм не карысталiсь?
І марнае маё жаданне памагчы.

Чуць шчэмiць сэрцайка, але я разумею,
Ня трэба проста лезці напярод.
Калi ня просяць дапамогi i парады,
Трэба чакаць и не выпячываць жывот.

Схавай плячо и ждi у захапленнi,
Калi прыдзе пара збiраць каменнi.
   


Рецензии