Чого ты плачыш, шо ныма вvэ j хлiба!

Да jды возьмы мукы j якых крупок

І лечімся, і радуемся vізні.
І хочымо, коб довvылось всё больш.
Да вот ныsо ны хочыця робыты!
І гэто значыть, кончылась любов.

Алэ чы плачэ гэтоj во ваш гітлер –
Певец, учітель, ек то пырыводьм.
Хоть з бородоё довгыё вvэ слішком
І хліба ны в магазь апосліj двох.

У нас ны прымуть спысаны дроsыска! –
От шо городыть лавочніца добр.
І потому окраjіць но с пшыныці…
І тоj схопыв бызмозглыj ухаvор.

Ну, шо v, воспітують усі v нас.
І гэто чудо, шо мы навыть сольк
Ны сыплымо ныколы ны в лымішку,
Ны в кашыцу, ны то шо шэ j в яjко?

Да j ны jімо jіечок тых облізлых.
Якы то еjця, ек курэj в город
Уvэ ны выпускае ны пувvыдок.
А про цыбах ны дбае даvэ Кот.

От сыпанулы в грэчку нішо білэ
Да шэ пудмылы некых ягодок,
Горішка наламалы, быз зубів бо.
Да j от наjідок. Смачно j быз нычог.

Ага. Так про яку ты там нараву
Шэ мні тут шэпчыш, рідныj міj Анёл?
Цвытуть грушкы v во, дмухалкы палають.
Да счас і ландыш запахныть цудовн.

Нарава до всёго, шо ты с3чаіш,
До каvного сусіда j даv мышов.
Кроты во гындэ понарылы градок.
А я оно блаvэнствую в богов.

Душе ек чыста, чыстэ всэ кругом.
І красота – бы ты шэ но мальчонк.
Кадылом v трэ махаты но усё,
Шоб выбыгла яка до Мняв красотк.

...тут нынароком снімок я обрізав.
Ну, Міс Баландыч хтося гонды во зь


Рецензии