high or higher

the hand is hanging in the sky full to the edge
my errors are laying out my disgrace
i'm grateful juicily like a kitty's gag
and pious tastily--like final sentence

but i am gonna have to chose:
high or higher
heaven or higher
light or higher
hey-yo!

i will be tender, like a warm bath leaf
i'll be polite, like broken window glass
i will be beneficial, like an onanist
i'll look through looking glass like i do not care

the toys are blown up--such a fun abscess
eyes' nooses and deaf buttons of the words
like condom, i will be untamed and boundless
and i'll be innocent just like a toilet bowl


Гражданская Оборона, Кайф или Больше

Рука повисла в небе- полном до краёв
Мои ошибки устилают мой позор
Я сочно благодарен—словно кошкин блёв
И смачно богомолен—словно приговор
 
   Но мне придётся выбирать -
       Кайф или больше
       Рай или больше
       Свет или больше...хей-йо.

Я буду ласковым,как тёплый банный лист
Я буду вежливым,как битое окно
Я буду благотворен,словно онанист
Я буду зазеркален,словно всё равно

   Но мне придётся выбирать -
       Кайф или больше
       Рай или больше
       Свет или больше...хей-йо.

Игрушки взорваны—такой смешной нарыв
Глухие пуговицы слов и петли глаз
Я буду безграничен,как презерватив
И буду непорочен,словно унитаз


Рецензии