A guest from a dream

 An uninvited guest came
into my boring life.
And I saw your reflection.
Lovely, tender shape of love
like scraps of my dreams.
I've only seen you once
somewhere at a glimpse in big cities.
But I remember that wonderful look,
subtle eyelash curves.
When I wake up and open my eyes
you will no longer be with me.
You are a shape from my dream
but in reality I’ll forget everything.


Рецензии