За все, що маю...

За пройдену щоднини мить,
Небес зі святістю блакить,
З легким рухливим плином хмар
Та омовінням тим без кар,
Як за прихід на білий світ,
За юний чистий первоцвіт,
Де скрізь родинності теплінь,
Пізнань всіх долі та прозрінь,
За ту стежину з терну, квіт,
Чудовий скарб життєвих літ,
Де сплетений палкий вінець
Зі світлих почуттів сердець,
За все, що маю, бережу,
За злет, падіння та межу,
За те, що мрію та люблю
Подяку щиру Богу шлю!
11.05.2021р.


Рецензии