Хочу зберегти

Будь ласка, Травень, не ятри
Ти мою душу солов'ями.
Хоч знаю, що вони майстри
Творити чудо з почуттями.

Мені так хочеться тепла,
Весни погожої у серці,
Щоб я душею сприйняла
Життя піднесеного скерцо.

Мені б побути в самоті
І розібратись з почуттями,
Знайти утіху в німоті,
Щоб не блудити манівцями.

Чи зможе це допомогти
Забути прикрощі тернові?
Так хочу в серці зберегти
Весняну ніжність, зов любові!


Рецензии