changing of weather

dirty fear put to sleep the wrath
cooling whistle bent up the nerve
you were bought for a piece of ham
while we were buried in wet sand

i saw beads and colorful eyes
stomped into concrete
i will never believe in the change of weather

in your throat a bone has stuck
over line it all went aslant
honor your presidents and chiefs
wash your hands before the meals

i saw blood trickling through your cheek
that you set up for a blow
i will never believe in a change of weather!

ours is the car thirteen
stay the hell out, you goddamn pigs
strengthen your united rows
go defend the friendly lands

i am tearing pacific off of my chest
and i'm baring my fangs
i will never believe in a change of weather!


Грязный стрём убаюкал гнев
Стылый свист покорежил нерв
Вас купили мясным куском
А нас зарыли сырым песком
 
        Я видел бусы и цветные глаза
        Втоптанные в асфальт
        Я никогда не поверю в перемену погоды
        В перемену погоды

В вашем горле застряла кость
По линейке все вкривь да вкось
Уважайте своих вождей
Мойте руки перед едой

        Я видел кровь на твоей щеке
        Подставленной под удар
        Я никогда не поверю в перемену погоды
        В перемену погоды

Нам в тринадцатый вагон
Любера,оставайтесь вон!
Укрепляйте свои ряды
Защищайте Афганистан

        Я срываю пацифик со своей груди
        И обнажаю клыки
        Я никогда не поверю в перемену погоды
        В перемену погоды


Рецензии