i m thought up completely

laughter is saturating my face
reasons of troubles are dancing in shades
blind skeleton is dancing in shades
i'm thought up completely

at night candle's fire is blooming on
there's door in the night, and keys in that door
you can shout but better don't
i'm thought up completely

dogs go wherever they will
my pockets are with kittens filled
they do not moan and they do not sleep
i'm thought up completely


гражданская оборона

Моё лицо заливает свет
Во тьме танцуют причины бед
Во тьме танцует слепой шкелет
Я выдуман напрочь

Огонь свечи цветёт в ночи
В ночи есть дверь,а в двери — ключи
Ты можешь кричать,но лучше — молчи
Я выдуман напрочь

Собаки ходят — куда хотят
Мои карманы полны котят
Они не стонут,они не спят
Я выдуман напрочь.


Рецензии