we are walking in still

we are walking in still
over murdered spring
over shattered homes
over grey head domes
over the green earth
and the blackened grass
over fallen bods
and the greatest acts
over broken specks
and the party tacks
over bloody traces
and the hungry years

we are walking in still
over murdered spring
over those nailed in sleep
and whose' oblivion's deep

bunch of mail--don't be fatigued fatigue
note of death--sticky tea


Гражданская Оборона

Мы идём в тишине
По убитой весне
По разбитым домам
По седым головам
По зелёной земле
Почерневшей траве
По упавшим телам
По великим делам
По разбитым очкам
Комсомольским значкам
По кровавым словам
По голодным годам

Мы идём в тишине
По убитой весне
По распятым во сне
И забытым совсем

Ворох писем-не скучай
Похоронка-липкий чай


Рецензии