Розмова Весняна!

Весну гукала, жовта кульбаба.
Жовта кульбаба, Весну гукала!
I бджолка Мая, навкол лiтала.
Лiтала бджолка, медок збирала!

Пр-в:

Метелик кликав - друзi збирались,
Жук Майский, важний, спiвав Ламбаду!
Таньцюе вiтер, таньцюе небо.
Пляцiвку даре, трава зелена!

Весна травнева - буяють квiти.
Плетуть вiночкi - радiють дiти!
Сонечко грае - промiнь ласкае,
Сонячный зайчик з дiтьми стрибае!

Пр-в:

Метелик кликав - друзi збирались,
Жук Майский, важний, спiвав Ламбаду!
Таньцюе вiтер, таньцюе небо.
Пляцiвку даре, трава зелена!


Рецензии