Подаруй вiдчуття щастя

Подаруй мені теплу весну,
А ще краще хоч крапельку літа,
Щоб вдихала я синь запашну,
Зігріваючись в променях світла.

Подаруй мені сонячний день
І щасливі попутні вітрила,
Щоб мелодії дивних пісень
Колихались чуттєво на хвилях.

Подаруй мені квітку надій
З ароматом бузку і конвалій
І хвилини натхнення навій,
Що сховалися десь у тумані.

Забери ці холодні дощі,
Запали розмаїте багаття…
Подаруй мені спокій душі,
Відчуття небувалого щастя...


Рецензии