ще i так бувае

Почуття зїдають душу це нестерпно
Але терпіти біль цю мушу.
Пече болить і тіло терпне.
Трясе горе як вітер грушу.
Накрило море
Страждань і мука
Дарує серцю щоденне  горе
болючу  скуку.


Рецензии
Накрыло море сушу,
Волнуются так души.

Забина   11.04.2022 21:03     Заявить о нарушении