Доземний уклiн

Не знаю як це все було,
Мене під серцем ти носила,
Було на двох одне тепло,
У Бога доленьки просила.

Тобі я кланяюсь дозем,
Тобі я шлю подяку щиру,
Рідненька матінко моя,
Мене колись ти народила.

Спливала ніч, за ніччю день
Та снів тоді не зазнавала,
В колиску слала ти пісень
І душу свою в них вкладала.

Твоя безмежна доброта,
Вела мене стежками долі,
Тебе не старіли літа,
Хоч сивина вкривала скроні.

Сплива роки зліта птахами,
Я вже дорослий як і ти
Та знов спішу в обійми мами
Відчути дотик доброти.

Тобі я вдячний, що ти є,
Моя ріднесенька матусю,
Святиться хай ім’я твоє,
За тебе Богу я молюся.

29.07.2020


Рецензии