rocks in a dark water

she said: i love your gold
your eyes and span of your wings
if anything happens to you,
who will tell the way you were?

and snow falls silently
snow falls over dark land
Phoenix bird over my head,
what will you tell me?

rocks in a dark water
rocks in a dark water
the eyecolor of my love is
rocks in dark eater

today's a fest in the city
today's laughter and glory in the city
if someone steps out of home, nobody will notice

and the snow lies silent
snow covers the whole dark land
Phoenix bird over my head,
so what will you tell me?!


Akvarium, Камни в холодной воде

Она сказала: Я люблю твое золото
Твои глаза и размах твоих крыльев
Если что-то случится с тобой
Кто скажет каким ты был?

А снег идет молча
Снег идет над темной землей
Птица Сирин над моей головой
Что ты мне скажешь?

Сегодня в городе праздник
Сегодня в городе смех и слава
Если кто-то выйдет из дома
Никто не заметит

А снег лежит молча
Снег лежит на темной земле
Птица Сирин над моей головой
Ну что ты мне скажешь?

Камни в холодной воде
Камни в холодной воде
Цвет глаз у моей любви
Как камни в холодной воде


Рецензии