А я життя - до слiз люблю

А я життя – до сліз люблю...
І ані трішки не соромлюсь.
На кожну мить життя молюсь –
кажу, хоч, може, це й нескромно.

А не молитися – чому ж?
І чом із слізьми не молитись,
як ми народжені любити
життя, що проліта чимдуж?

Молюсь – на небо, на дітей,
молюсь за всіх коханих-рідних,
молюсь за нашу Україну,
за праведних святих людей...

Люблю-молюсь...  І хай сльоза
додолу котиться щасливо...
Сльоза – душі щаслива злива,
бо слово про любов сказав...


Рецензии