Злива колискова

Травнева злива колискова -
Спектакль весни обов'язковий.
І ритуальні громовиці,
І блискавиці вузьколиці -

Баси, контральто і сопрано,
Литаври, туби та органи
Гра феєричну колисанку
Між хмар, гілля, в траві, на ґанку.

Ця ніч - потоп вітхозавітний,
Травнева ритуальна плова;
Підвишшя й вишні сяють, квітнуть -
Зірниць і грому колискова.


Рецензии