О вэсэлко вэсняна писня

О веселко весняна
пісня

О веселко весняна
у душу повій
Пелюстковим дощем
серденько о повий
Заспівай йому пісню
про білий туман
Що усе на землі
є святенність оман

О величність весни
до оновлень в крові
І в ці дні не до сну
вузол дум в голові
О ця мудрість ріки
берегів течія
Чи життя цей роман
видимість нічия

Чи міраж а чи дим
по цвітінні злітав
Наші миті суцвіть
пролітають в літах
Боже милостивий
Сам нас мислить навчив
Тож до Вічності звеш
мудрість нам даючи

О веселко весняна
ти барвів Любов
Стелеш мрію до ніг
сніг надій знов і знов
Як же люба всім нам
і у дні і вві сні
Цей недовгий твій гімн
милосердя в весні

08.05.2021р.


Рецензии