К родителям пришла я на могилку! украинский

Я  прийшла до могили батьків.
Як  же  затишно тут на погості.
Назавжди  їх  застигли  роки
І до них я приходжу у гості.

На світлини  їх  ніжно дивлюсь,
Знову  бачу  обличчя  рідненькі,
Я до пам’ятника прихилюсь,
Мов в обіймах батька та неньки.

Розповім про життя, що нового,
Поведу з ними тиху  розмову.
Зітру сльози з обличчя свого,
Я сумую, до них прийду  знову.

У  вікно вечорами дивлюсь,
Там де зорі  батьків палають,
Душі  ваші   на небі  живуть,
Мої ангели  ви - відчуваю.


Рецензии