Ви ж не читаeте усiх поспiль книжок

Ви ж не читаєте усіх поспіль книжок,
ви ж не перегортаєте кожен гарний фоліант...
Саме так у чоловіка має відбуватися і щодо жінок,
адже обрати єдину улюблену книгу – треба мати талант...

Я знав одного бравого, закоханого в усі дзеркала, майора.
Він услід багатьом молодичкам крутив майорські вуса.
А ще він полюбляв торкатися точно свого «пробора»,
наче генерал-дзеркало його честь віддавати змусив.

Нещодавно я заледве впізнав одного смішного товстуна,
якому колись вдавалась «на біс» роль стрункого майора.
Він поправляв вуса і віддавав «пробору» честь у склі вікна,
ала ні по той, ні по цей бік скла не було жодної книги поруч.


Рецензии