Дощ

Сховалось десь тепло,
І знов нависли хмари.
Вже з ранку плаче скло,
Весна прибрала чари.

Похмурий неба спектр
Такий сумний до болю.
Знов треба брати светр,
І плащ, і парасолю.

Знов сипле дощ рясний,
Ридає  гірко небо.
Ще й вітер навісний
Веде себе ганебно.

Та у душі моїй
Погода промениста,
Бо світить щастям мрій
Твоя усмішка чиста.

Нехай шумлять дощі,
Хай завиває вітер,
Ти поруч, і в душі
Цвітуть духмяні квіти...


Рецензии