Живоноснi джерела

Живоносні джерела Матері Божої,
В дарунок – лиш щастя та долі пригожої!
Немощі й біди людські забери.
Шли Божі вісті та Божі дари!

Шлях благодаті за ласкою дай.
Болі й скорботи мерщій познімай.
Облагороджуй дороги й стежки.
Співом ославлюють тебе пташки.

Ангели Божі довкола снують.
Люди повсюдно хай правду лиш п’ють.
Води у милості – в пам’ять тобі.
Зцілюй всі душі сьогодні слабі.

Веснами звістки благії летять!
Думи лихії від страху тремтять!
Дощами ряснистими землю розгладь.
Дні панахидні, – життю благодать!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
07.05.2021
14:58
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии