залiзнi днi

тухнуть метеори
шалені зірки були -
вже планетоїди
їх притушило як сірники свавілля

пропахли нові дні місяцями
жовтими, білими, в крові
бажають тіні лісові мліти в світлі нічного дня,
тінь земна - щоб наступила темрява

пірнає темінь в ночі синеву,
холод проникає до кожного тіла.
він - міг, вона - мліла
за неміччю, коли сила приспустила
_____________________________
*плакат муз.творця ®©Dryadel
Я цим живу з осені


Рецензии