Творiм добро

(  Відповідь Григорію Васяновичу )

Твої слова пророчими бувають,
Тому добро повернеться мені.
Думки прекрасні, як птахи, літають
У рідній і далекій стороні.

І на гламури теж потягну знову,
Не буду я усе життя в журбі.
Про це з тобою поведем розмову,
Зізнаюся в усьому я тобі.

Як завжди, ти підтримаєш словами –
Душевно ми умієм гомоніть.
Шепочуться так верби над ставами,
Сміх КОРОЛЕВИ буде знов дзвеніть.

Підтримаєш, порадиш, запитаєш,
Почуєш, допоможеш, не пройдеш.
Що треба для душі – ти добре знаєш
Й слова потрібні завжди ти знайдеш.

Й на відстані мене ти відчуваєш,
Розділюєш усі мої думки,
Мене ти світу більше відкриваєш.
Творіння наші, наче ті струмки.

Творім добро ми завжди, любий друже –
Вернеться нам, як з вирію птахи.
Творім щораз – його чекають дуже,
Воно знаходить все свої шляхи.

07.05.2021 р.


Рецензии