Слухай, св това глино

          Євангелисту і апостолу Луці
          з ум’якшенням і любов’ю
          присвячується



метелики райські
райські
               метелики-вірші
влітає з них — ліпше
від усіх відліпляється — глина! —
                у гірше...



та й усім
буде глина
де мільярди
де глина —
де її більше...



це розглянувши глинище
                з віком —
хоч не хоч
а навернуться до Небес
чуєте
як півсвіту
райськи виспівує
«Христос воскрес!»
«Христос воскрес!!»


Та і я відчепив друга
                від пекла
й уподібнивсь Христу
та і шмякнув мене
та не стрес —
земний прес
Миколаєм я зібраний
             недалеко від Кіровського
на радість раю — росту


А? індуси й китайці,
хто вас відчепить?
а метелики райські
райські
                метелики вірші...
від них влітає всім краще
світло крилець в них слабшає


прямо ожило вухо
«Христос воскрес!!»
оце оказія з слухом!
«Знов оказія! нехай би щез ...»


будуть віддячувать?

але ж є поезія!

05.05.2021, память євангелиста і апостола Луки,
07.05.2021


Рецензии