Порятуй

Порятуй мене, порятуй,
Доки ще від моєї душі
Не лишилось лахміття саме!
Поспіши!

Порятуй мене, порятуй!
Доки зрада з-під довгих вій
Не пролилась отруйним дощем!
...Голос твій –

Порятунок, а погляд – Шлях.
Понад небо. Більш, ніж життя!
Доки ще не минула поріг,
За яким нема вороття,

Порятуй мене, порятуй!..

09.06.05


Рецензии