Снег кружится, летает и тает - english

THE SNOW IS SWIRLING AND SLOWLY FALLING
https://www.youtube.com/watch?v=YksGolWNkoQ



I’m looking through a window, there's a grand snowfall...
I'm watching millions snowflakes in my sight.
I guess I know the answer, I know the answer «what for»
The ground becomes so beautiful under this snow of white.

The snow is swirling and slowly falling,
All-around is coming pure.
The winter's covering everything, it’s covering
All that was here before you.

The snow carpet is virgin soil, the snow carpet is so virgin soil,
But I think, it won’t be for a long time.
I feel with all my soul, I feel deep in my soul,
You’re doing  the first  step there, not  thinking  it is crime.

The snow is swirling and slowly falling,
All-around is coming pure.
The winter's covering everything, it’s covering,
All that was here before you.

There will be an early morning, once will be an early morning,
When in the sky will shine a bright  star.
I will look through my window and see how you’re coming
In spite of the white hindrance, in spite of you're far.

The snow is swirling and slowly falling,
All-around is coming pure.
The winter's covering everything, it’s covering,
All that was here before you.

The snow is swirling and slowly falling,
All-around is coming pure.
The winter's covering everything, it’s covering,
All that was here before you.

==================================================
--------------------------------------------------


СНЕГ КРУЖИТСЯ, ЛЕТАЕТ И ТАЕТ

Слова Лидии Козловой
Музыка Сергея Березина



Такого снегопада, такого снегопада
Давно не помнят здешние места
А снег не знал и падал, а снег не знал и падал
Земля была прекрасна, прекрасна и чиста

Снег кружится, летает и тает
И поземкою клубя
Заметает зима, заметает
Всё, что было до тебя

На выпавший на белый, на выпавший на белый
На этот чистый невесомый снег
Ложится самый первый, ложится самый первый
И робкий, и несмелый, на твой похожий след

Снег кружится, летает и тает
И поземкою клубя
Заметает зима, заметает
Всё, что было до тебя

Раскинутся просторы, раскинутся просторы
До самой дальней утренней звезды
И верю я, что скоро, и верю я, что скоро
По снегу доберутся ко мне твои следы

Снег кружится, летает и тает
И поземкою клубя
Заметает зима, заметает
Все, что было до тебя

Снег кружится, летает и тает
И поземкою клубя
Заметает зима, заметает
Все, что было до тебя


Рецензии