Будую свiй власний Свiт

Будую свій власний Світ
З уявлень і відчуттів…
Свої розгортаю сни
В Едемські Земні Сади…

Торкаюсь своїх слідів,
Залишених на Землі…
Дарую себе собі
Крізь вилитий серцем спів…

Стелю собі Світлий Шлях…
Здіймаюсь, немовби птах…
Вітаю себе-Життя…
Любов… Небеса… Земля…

20.04.2021


Рецензии