Нарциссизм 5 5 2021 narcissism

Давно я эту тему изучаю...
А также воплощаю в поэтизм...
А также и в натуре наблюдаю,
Как изменяет облик нарциссизм.

I have been studying this topic for a long time ...
And I also embody it in poetism ...
And also in nature I observe -
How narcissism changes  the appearance...


Рецензии