Небо i Море i Нiч

Небо… і Море… і Ніч…
Тиша звучить у єстві…
Доля і Бог віч-на-віч
Стелять Любові шляхи…

Хвилі і хмари – одне…
Місиво… Злука вітрів…
Таїнство Сили живе
На перехресті Світів…

Право – сховатись або
Злитися з виром подій…
Спокій… Сердечне тепло
Святить єднання Стихій…

22.04.2021 А.Оніпченко "Night storm"; 2021


Рецензии