Линуть думи

Щодня споглядаю інтернет-світлину
Ось мої сусіди! Ось моя родина!
Це рідний будинок.Весняний садочок.
Де я колихала маленьких синочків
А оця стежина до школи вела
Вчителі.Заняття.Друзів там знайшла!
Вже й повиростали синочки мої!
Маю онучаток. Рідненькі мої!
Та що там казати? Ось воно - життя!
Але без минулого немає майбуття!
Думи мої линуть.Линуть в світлий путь!
До світлину знову серденько зовуть!


Рецензии