Ти прокидаeшся вранцi i чуeш

Ти прокидаєшся вранці і чуєш:
Доброго ранку, Сонечко!
Доброго ранку, люба дівчинко!
І тиха посмішка розпливається на твоїх вустах, у твоїх грудях, наповнюючи все твоє Єство теплотою Любові…
Який прекрасний Світ – шепочеш ти.
Ранок, розкритий у щастя Буття…
Я люблю тебе, Сонечко!
Я люблю тебе, рідна дівчинко!

Твоя Душа спілкується з тобою, Земне створіння…
Ти чуєш її, свою Душу… Щастя…

05.05.2021


Рецензии