2. 334. Познание. Не Имея Талант

...ПОЗНАНИЕ...НЕ ИМЕЯ ТАЛАНТ...

РУБРИКА...ОТ ПОЗНАНИЯ К ЗНАНИЯМ...

...НЕ ...
ИМЕЯ ...
ТАЛАНТ...
МОЖНО ...
ПРИОБРЕСТИ ...
ЕГО ...
ТРУДОМ...
...А ...
...ВОТ...
ИМЕЯ...
ТАЛАНТ...
НАДО...
ЕГО...
В С Е Г Д А...
ПОДТВЕРЖДАТЬ...

...И Н А Ч Е...
...Н И К А К ...

Р.С...
...И Н А Ч Е...
ПОТЕРЯЕШЬ

ВЕРЛИБР


Рецензии